Warm de winter door met een goede winterjas

Zoek je een lekker warme winterjas? Dan is de canada goose jas een goede optie.

Dit merk is al jaren geleden opgericht in Canada, Toronto om precies te zijn.

De productie van de winterjassen begon in de jaren 80 onder de naam Snow Goose. Dit was al een merk in Europa, waardoor de naam moest worden veranderd. De naam werd veranderd in Canada Goose. Deze naam is tegenwoordig heel bekend, wanneer we praten over winterjassen. Het is een super populair merk, waarvan het logo snel herkent wordt.

Het logo zit op de bovenarm en wordt gevormd door een cirkel met de Noordpool en symbolen van Canada. Wat maakt deze jassen zo populair?

De jas is handgemaakt met een voering van zacht dons. Op die manier heb je een warme zachte jas in de winter.

Modieuze jas met een warme muts

De winterjas is naast het zachte en warme gedeelte ook heel modieus. Ze zitten namelijk niet alleen heel comfy, maar ze zien er ook heel mooi uit.

Er is een groot assortiment aan winterjassen binnen dit merk, maar er zijn ook andere kledingstukken die je kunt aanschaffen onder Canada Goose. Je kunt bijvoorbeeld ook hoodies, vesten en sweaters kopen. Deze kledingstukken geven ook de warmte, die nodig is gedurende de winter. Ben je nog op zoek naar een warme muts? Dan kun je een stijlvolle muts bij dit merk kopen. Op die manier krijg je het sowieso niet koud!

Met jouw modieuze, warme jas, hoodie, vest of sweater en warme muts, kom je zeker de winter lekker warm door.

De beste bontkraag op dikke jas

Naast de Canada Goose jas, zou je ook kunnen kiezen voor de woolrich winterjas. Dit merk is een stuk ouder dan het merk Canada Goose en draait vooral om de kwaliteit.

Er zijn verschillende soorten winterjassen, waardoor de keuze groot is. Zo kun je gaan voor een dikke winterjas met een grove stof en een bontkraag. Deze jas is heel populair onder jongeren. De jassen van dit merk gaan lang mee, dus ook voor jongeren is het een ideale winterjas. Hierdoor hoef je niet elk jaar een nieuwe jas aan te schaffen.

Er is een onderzoek gedaan naar winterjassen en hieruit bleek, dat de jassen van Woolrich de beste bontkraag hebben. Hier zit het minste formaldehyde in. Deze stof kan namelijk schadelijk zijn voor de consument.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *