Onze nieuwe tuin

Ik en mijn man hebben vorig jaar een nieuwe tuin aanlaten leggen. We zijn bij een hovenier geweest en hebben een 3D tekening laten maken. We hebben zelf ook grote invloeden en veel ideeën over hoe onze ideale tuin eruit ziet. Wij hebben daarom ook samen een voortekening gemaakt over de beoogde indeling en de borders zoals wij dat graag zouden zien. Het gesprek met de hovenier was ontzettend duidelijk en helder. Wij konden onze mening geven en dit werd echt meegenomen door de hovenier in de tekening. Het resultaat van de 3D tekening was vrijwel hetzelfde als hoe wij dat in gedachten hadden.

Overkapping

Wij zijn na de 3D tekening samen met de eigenaar van het hoveniersbedrijf samen naar overkapping Enschede schuttingen gegaan. Hier hebben wij modellen voor een overkapping bekeken. Uiteindelijk zijn wij ook overgegaan tot aankoop van onze overkapping bij Voshaar. Een grote overkapping met glazen roldeuren waardoor er zowel in de winter als in de zomer gezeten kan worden. In de zomer kunnen de glazen deuren opengerold worden. In de winter kunnen de glazen deuren dicht, waardoor wij het zouden kunnen verwarmen met onze openhaard.

Verlichting

Nog iets wat wij ontzettend belangrijk vonden was de Tuinverlichting. Wij houden ervan om heerlijk ‘s avonds in de tuin te kunnen zitten. Dan is het natuurlijk ontzettend belangrijk om je verlichting goed in orde te hebben. Wij willen graag spotjes ergens in de hoek van onze tuin. Dit zorgt voor ontzettend mooie sfeer in onze tuin. Voor ons laat het ook de borders die wij willen inrichten mooier uitkomen.

Gras of terras tegels

De laatste beslissing die wij moesten maken was die of wij gras of een terras wouden. We kiezen uiteindelijk voor gras omdat dat in de stadse buurt met veel beton waar wij wonen nog een beetje gevoel van natuur geeft. Dit geeft ons rust en geeft ons toch nog een beetje het gevoel dat wij ons in de natuur begeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *